Camping fase

Camping

Wij runnen de mini-camping sinds 1990. Fase sr. Was één van de eerste boeren die zich bij de Stichting Vrije Recreatie (SVR) aansloot. Dit is ondertussen zo’n 45 jaar geleden.

De camping biedt plaats aan 25 caravans, de ene helft voor vaste en seizoensgasten, de andere helft voor “losse gasten”die voor enkele dagen of weken reserveren. Ook voor campers hebben we altijd een plekje op onze boerencamping. U kunt kiezen uit een plaats op het trekkersveld waar ca. 5 caravans bij elkaar kunnen staan of een apart plaatsje tussen beukenhaagjes, zodat u meer privacy hebt. Voor de kleintjes is er een speelveldje met schommel en wipwap.

De mini-camping beschikt over prima sanitair: 2 douches, 4 wasbakken met koud en warm water en 4 toiletten. Ook is er een overdekte afwasgelegenheid. Dit alles wordt door ons dagelijks schoongemaakt en gecontroleerd.

We vinden het fijn als gasten van te voren bij ons bespreken, maar er is altijd wel een plaatsje vrij voor trekkers die onze mini-camping bezoeken.

De zondag zien wij als rustdag, dan hebben we geen aankomst op de camping. Als u op zondag wilt vertrekken dan rekenen we van te voren met u af.

De gasten die onze boerencamping bezoeken zijn echte rustzoekers. We gaan ervan uit dat u rekening houdt met elkaar. Wat betreft onze prijzen: wij hanteren de svr-tarieven, dat betekent dat u voor 2 personen met caravan, auto, electra, toeristenbelasting 14 euro per nacht betaald, hier komt alleen eventueel de douche nog bij á 50 eurocent per 5 minuten.

Op de mini-camping is gratis internet beschikbaar