Camping fase

Camping

De camping bestaat al sinds de jaren zeventig van de vorige eeuw. Vader en moeder Fase waren één van de eersten die zich aansloten bij de SVR. Wij zijn ook enthousiast over de manier waarop deze stichting met zowel de boeren als de donateurs omgaat.

De camping is gelegen achter de boerderij en is goed bereikbaar via een verhard pad. Er staat een aantal vaste caravans, we hebben een aantal seizoensplaatsen en daarnaast verhuren we plaatsen voor 'korter' verblijf. Ook hebben we plaatsen die geschikt zijn voor campers, daarbij hebben we ook een stortplaats voor afvalwater.

De voorzieningen

Sanitair

We hebben een goed onderhouden toiletgebouw met daarin vier toiletten en twee douches met aparte wasgelegenheid en een centrifuge. Dit alles wordt dagelijks schoongemaakt. Uiteraard verwachten we van onze gasten dat ze het sanitair na gebruik netjes achterlaten. Buiten vindt u een overdekte afwasgelegenheid, een stortkoker voor uw chemisch toilet en een stortplaats geschikt voor campers.

Toiletgebouw
Toiletgebouw

Ontspanning

Voor de kleintjes is er een speeltuin met een schommel en een wipkip. De 'groten' kunnen zich vermaken op de jeu-de-boulesbaan.

Speeltuin voor de kleintjes
Jeu de boules baan voor de groteren

Overig

Er is een mogelijkheid om uw fietsen binnen te stallen en op te laden.

Er is op de camping gratis internet beschikbaar, voor het nieuwe seizoen hopen we aangesloten te zijn op het glasvezelnetwerk om de snelheid te verhogen.

De tarieven

Verblijf met 2 personen: € 18,- per nacht. Dit is inclusief stroom, water en toeristenbelasting. Alleen het douchen komt hier nog bij. Tarieven voor (deel)seizoensplaatsen op aanvraag.